Hoppa till sidans innehåll

IUSM i Malmö gav 8(!!!) medaljer.


6 st aktiva, 21 starter, 16 finalplatser och 8 medaljer. En fantastisk skörd under två hektiska dagar.

 

F16:

Johanna Dyremark startade lördagen med ett brons och tangerat årsbästa på 60m häck, och avslutade dagen med ett silver i tresteg på nytt klubbrekord 11.63m. Ett längdkval under dagen gjorde att söndagen kom att inehålla höjd och längdfinal. En sjätteplats i höjd och en 5:e plats i längdfinalen avslutade IUSM på trötta ben.

Lovisa Östervall hade valt bort tresteg detta år och efter längdkval och silver på 60mh på nytt pers och tusendelar från segern, laddade vi för söndagen med melodifestival på T.G.I Friday. En taktiskt väl genomför höjdfinal, gav guld och revansch för förra året, och när krafterna tröt på söndagskvällen fick Lovisa nöja sig med brons i längdfinalen.

Sandra Östby har haft en tuff vinter med mycket sjukdom och lite träning, 60m,längd och 60mh blev det under helgen och ett årsbästa på häcken gjorde helgen godkänd.

 

P15

David Svensson värmde upp på lördagen med 60m för att vara på tårna när favoritgrenen tresteg avgjordes. 12.29 och pers och nytt klubbrekord i P15 gav en fjärde plats, en bit ifrån medaljerna. En väl genomförd längdtävling på söndagen gav en ny finalplats och en 7:e plats.

 

F15

Mathilda Eriksson hade det tuffaste programmet. Efter uppvärmningsgrenen 60m som slutade med en överraskande 6:e plats i finalen på nytt pers, via längdkval mitt på dagen avslutades lördagen med en ny sjätteplats i trestegsfinalen. Söndagen började med kula, en brons som blev en fjärdeplats i sista omgången. Silver och nytt pers på 60m häck gjorde att att dagen avslutades med en ny sjätte plats i längd.

 

Tove Olsson. Vår egen tandpetare har växt till sig och blivit ett stort sugrör!!! Efter lördagens pers på 60m blev det först en överraskande bronspeng på 60m häck, och kross av gamla perset ner till 9.01. Efter det hade även självförtroendet växt. Den lilla myran som sprang 60 meter på lördag morgon avslutade hela IUSM som elefant med att i tävlingens sista gren plocka hem en ny bronspeng på 200m. Nya personliga rekordet lyder på 26.23.

 

Häftigast under IUSM. Dubbla medaljer i både F15-F16 häck. Våra stjärnor håller och levererar. En ny stjärna började lysa...

Uppdaterad: 11 MAR 2013 09:54 Skribent: Thomas Eriksson

Stöd IFK Tumba Friidrott

IFK TUMBA WEBSHOP HOS BAREKO

BarekoIFKTUMA

STÖD IFK TUMBA HOS SVENSKA SPEL

 

fastighetsbyran.png

Sponsra oss genom Sponsorhuset

sponsorhuset

Postadress:
IFK Tumba FK - Friidrott
Box 214
14730 Tumba

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info