Hoppa till sidans innehåll

Statistik & resultat


Statistiken i IFK Tumba

IFK Tumba Friidrottsklubbs statistikplats innehåller alla resultat som aktiva gjort. Uppdatering pågår kontinuerligt så fort ny information kommer oss tillhanda. Ha trevligt :)

 

Vi har två statistiksidor med lite olika inriktning.

  

http://statistik.ifktumba.se/

Denna innehåller årsbästalistor, fullständiga genomtiderna listor, personliga statistik listor, åldersrekordslistor, listor på idrottsplatser med mera. En del listor innehåller över 400 namn. Denna sida innehåller omkring 40 000 resultat.

 

 

Klicka här - Övrig statistik

 

Denna innehåller tioårsstatistik, top6 och lite mer udda statistik såsom bästa sprinter, bästa hoppare med mera. Årsbästalistorna kommer att finnas kvar.

Listor över idrotts platser, länder och äldsta klubbrekorden. På sidan kommer det även att finnas en klubbrekordutveckling där man kan se hur rekorden har utvecklats.

 

Resultatlistor finns också på http://web.comhem.se/tumbastatistik/, dvs. resultat på de tävlingar som vi själva arrangerar.

 

Statistiken är uppdaterat med resultat mellan 1933-2010, kvinnorna från 1941 då kvinnorna kom med i friidrotten för första gången inom IFK Tumba. Den innehåller resultat för de som varit medlemmar i IFK Tumba fram till 1968 och därefter medlemmar i IFK Tumba Friidrottssektion och från 1992 IFK Tumba Friidrottsklubb.

Statistiken

Statistiken på denna sida är sammanställd av Mikael Magnusson med hjälp av klubbens medlemsartiklar. Information har även tagits från följande media, Idrottsboken 1946-1970, Sverigebästa 1974-2000, samt en hel del dagstidningar som lästs igenom på Kungliga biblioteket i Stockholm. Matriklarna har Margareta Eriksson bistått med.

  

Statistikansvarig

Mikael Magnusson ansvarar för statistiken samt den lilla bok som kommer ut en gång om året. Leif Hildeby och Margareta Eriksson hade ansvaret för att statistiken blev av innan 1997.

“Det finns fortfarande en hel del statistik som skall rapporteras in så om de finns någon är villig att hjälpa till med att skriva in resultat/statistik så är det bara att höra av sig till mig så fixar jag lite skrivjobb till den flitige.“

Frågor och synpunkter kan skickas till mikael.magnusson(a)ifktumba.se

All övrig statistik om IFK Tumba Friidrott hittar ni på http://web.comhem.se/tumbastatistik/

 All övrig information om IFK Tumba Friidrott hittar ni på www.ifktumba.se  och mailadress info(a)ifktumba.se Mikael Magnusson, statistikansvarig IFK Tumba Friidrottsklubb

Uppdaterad: 20 MAJ 2015 21:55

Stöd IFK Tumba Friidrott

IFK TUMBA WEBSHOP HOS BAREKO

BarekoIFKTUMA

STÖD IFK TUMBA HOS SVENSKA SPEL

 

fastighetsbyran.png

Sponsra oss genom Sponsorhuset

sponsorhuset

Postadress:
IFK Tumba FK - Friidrott
Box 214
14730 Tumba

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info