Hoppa till sidans innehåll

Midnattsloppet 19 augusti

22 MAJ 2017 15:12
Ta chansen och bli en del av årets roligaste löparfest den 19 augusti på Södermalm. Midnattsloppet och IFK Tumba behöver Din hjälp och Du anmäler dig som funktionär här.
  • Skapad: 22 MAJ 2017 15:12

Lördagen den 19 augusti är det dags för Stockholms största och häftigaste löparfest. Sedan 1982 har Midnattsloppet vuxit till ett gigantiskt event och IFK Tumba har nästan sedan starten haft en självklar del i arrangemanget. Förutom alla möten med glada löpare och publik inramad med musik och feststämning så ger vårt arbete även ett betydande ekonomiskt tillskott.

Vi kommer att inleda kvällen med att hålla koll på trafik och publik så att Lilla Midnattsloppets löpare på ett säkert sätt kan avverka sina lopp utan störningar. Nytt för i år är Glada Midnattsloppet, ett lopp som startar strax före 'Lilla' för löpare med kognitiv funktionsnedsättning. Vi kommer att agera banvakter under både 'Glada' och 'Lilla' innan vi beger oss till det stora målområdet på Hornsgatan för att ta emot löparna i Stora Midnattsloppet. Där ingår vi i teamet för Produktutdelning som innebär langning av vatten, frukt, medaljer etc till trötta men glöda löpare.

Vi ser helst att man är tretton år eller äldre.

Anmäl Dig som funktionär här:

https://goo.gl/forms/sIQmOEo3865dac8i1

Tack för Din medverkan!

Skribent: jh
E-post: Adressen Gömd

Stöd IFK Tumba Friidrott

IFK TUMBA WEBSHOP HOS BAREKO

BarekoIFKTUMA

STÖD IFK TUMBA HOS SVENSKA SPEL

 

fastighetsbyran.png

Sponsra oss genom Sponsorhuset

sponsorhuset

Postadress:
IFK Tumba FK - Friidrott
Box 214
14730 Tumba

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info