Hoppa till sidans innehåll

Årsfest och årsmöte

20 FEB 2019 11:00
Den 9 februari avhölls klubbens årsfest och årsmöte, i år ca 1 månad tidigare än vad som är normalt i alla fall de sista 15-20 åren som jag kan minnas.
  • Skapad: 20 FEB 2019 11:00

Styrelsen provade något nytt i år och hade årsfesten före årsmötet vilket fick positiva och negativa svar. De negativa var att de var lite som kom på årsfesten men de flesta var kvar på årsmötet vilket gjorde att årsmötet var nog de mest välbesökta på 15-20 år som jag kan minnas.
Som vanligt delades priser med mera för 2018 års prestationer.
Årsmötet hölls som sagt direkt anslutning till årsfesten och en ny styrelse skulle väljas som vanligt. Klubbens ordförande hade avböjt omval efter ca 10 år i styrelsen och de sista 6 åren som ordförande. Även 2st ledamöter samt revisorer skulle väljas.
Till mötets ordförande och sekreterare valdes Mattias Magnusson för andra året i rad och till sekreterare valdes Helena Hammarwall. 
De mesta gick relativt snabbt då de mesta var klart innan årsmötet.
Till ny ordförande valdes Mikael Magnusson, ledamöter Monika Engqvist och Daniel Adelly. Mattias Magnusson valdes som suppleant och var den som var ny i styrelsen.
Revisorer Astrid Molander avböjt omval efter 6 år. Thomas Karlsson och Roger Karlsson valdes till revisorer, Thomas ny och Roger omval. 
I övrigt inga större förändringar. Klubben väntar mest på att Röstan ska bli klar så man kan börja att träna där under hösten.
//Micke
Skribent: Roger Karlsson
E-post: This is a mailto link

Stöd IFK Tumba Friidrott

IFK TUMBA WEBSHOP HOS BAREKO

BarekoIFKTUMA

STÖD IFK TUMBA HOS SVENSKA SPEL

 

fastighetsbyran.png

Sponsra oss genom Sponsorhuset

sponsorhuset

Postadress:
IFK Tumba FK - Friidrott
Box 214
14730 Tumba

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info