Hoppa till sidans innehåll

Medaljregn i Eskilstuna

11 AUG 2013 19:56
USM i Eskilstuna slutade med enorm succé. Delad förstaplats i medaljligan med 13 medaljer. 2:a i guldligan med 6 guld!!!
  • Uppdaterad: 12 JUN 2014 21:28

I F16 Hade vi Tre tjejer med, där Sandra Östby gjorde ett dugligt jobb på 80m häck, samt Lovisa Östervall och Johanna Dyremark, som lyckades med konststycket att ta 4(!!!) dubbelsegrar. Efter skada under våren tog Lovisa silver i Längd,100mh och 300mh, samt knep guldet i Höjd. Johanna vände på medalskörden och tog tre guld och ett silver och blev tillsammans med Motalas Anna Karlsson USM Drottning. Johanna blev samtidigt uttagen till Ungdoms Finnkampen i 300mh och Lovisa i höjd.

 

P15. Även här hade David Svensson haft skador under sommaren, och strök sig i två grenar och satsade allt på tresteget. Det gav reusltat och ett brons och pers med en halv meter blev resultatet.

 

F15: Här kom smolket i bägaren, då Mathilda Eriksson tidigt på söndagen skadade baksidan av låret under trestegstävlingen och såg till att det inte blev en dubbel på 80mh senare under dagen. Det blev heller ingen kula, men hon han ändå lyckas med prestationen att ta sig till final i 6(!!) grenar. Silver i Diskus blev bästa placeringen. Istället fick Tove Olsson ta över och Lekte hem 300mh. Hon tog även hem guldet på korta häcken och något stum i benen sprang hon även hem bronset på 300m.

 

Grattis till alla aktiva och övriga som gjorde detta till en historisk helg i IFK Tumbas historia...

Skribent: Thomas Eriksson
E-post: This is a mailto link

Stöd IFK Tumba Friidrott

IFK TUMBA WEBSHOP HOS BAREKO

BarekoIFKTUMA

STÖD IFK TUMBA HOS SVENSKA SPEL

 

fastighetsbyran.png

Sponsra oss genom Sponsorhuset

sponsorhuset

Postadress:
IFK Tumba FK - Friidrott
Box 214
14730 Tumba

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info